SERKI  KANAPKOWE  I  OWOCOWE
Serki owocowe i kanapkowe produkowane są metodą ultrafiltracji, dzięki czemu uzyskują strukturę              i konsystencję bardziej gładką i kremową niż metodą tradycyjna.
Przyjemny, łagodny smak został dobrany w taki sposób, aby odpowiadał tradycyjnym polskim gustom. Dzięki swoim walorom smakowym, doskonałej smarowności i  jednolitej konsystencji, są wyśmienitym        i niezastąpionym dodatkiem do kanapek i pieczywa. Zawartość związków mineralnych oraz soli dodatkowo wzbogaca serki kanapkowe produkowane przez KeSeM, a konsystencja daje uczucie lekkiego chłodu .

 

Serki owocowe: zawartość tłuszczu  - 11% 
Wartość energetyczna w 100g: 86 kcal (860kJ)
Temperatura przechowywania: od +2oC do +10oC.

Serki kanapkowe: twaróg  sól  zawartość tłuszczu ogółem 10%
Wartość energetyczna w 100g: 170 kcal (711kJ)
Temperatura przechowywania od +2oC do +6oC


 
Serek kanapkowy - śmietankowy
Gramatura 150g
Symbol PKWiU 15.51.40-30.00
EAN 5900403000810
Ilość szt. w kartonie 12
Termin przydatności do spożycia 16 dni
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 1920


Serek kanapkowy ze szczypiorkiem
Gramatura 150g
Symbol PKWiU 15.51.40-30.00
EAN 5900403001473
Ilość szt. w kartonie 12
Termin przydatności do spożycia 16 dni
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 1920
 

 

Serek waniliowy
Gramatura 150g
Symbol PKWiU 15.51.40-30.00.
EAN 5900403000780
Ilość szt. w kartonie 12
Termin przydatności do spożycia 16 dni
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 1920

 


 
Serek toffi
Gramatura 150g
Symbol PKWiU 15.51.40-30.00.
EAN 5900403001404
Ilość szt. w kartonie 12
Termin przydatności do spożycia 16 dni
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 1920


 

Serek truskawkowy
Gramatura 150g
Symbol PKWiU 15.51.40-30.00.
EAN 5900403000797
Ilość szt. w kartonie 12
Termin przydatności do spożycia 16 dni
Ilość kartonów na palecie 80
Ilość sztuk na palecie 1920