Facebook NaszeTwarogi

Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

o firmie

Polityka ochrony danych osobowych. Zobacz

KUJAWSKA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA istnieje od 1935 roku, jej założycielami byli właściciele ziemscy z okolic Włocławka i Aleksandrowa Kujawskiego. Spółdzielnia była jednym z pierwszych zakładów typu miejskiego w Polsce ukierunkowanym na zaopatrzenie miasta i regionu.

Obecnie KeSeM to ponad 480 członków Spółdzielni, rolników i pracowników Zakładu. Potencjał produkcyjny stanowi rozbudowany i wyposażony w nowoczesne linie produkcyjne Zakład we Włocławku.

Utrzymanie wysokiej jakości produktów gwarantuje wysoka jakość mleka pochodzącego z czystych ekologicznie obszarów łąk położonych wśród Gostynińsko-Włocławskiego Parku Krajobrazowego.

Wszystkie produkty Kujawskiej Spółdzielni Mleczarskiej spełniają nowe rygorystyczne wymagania polskiej normy, charakteryzują się doskonałą jakością i wspaniałym smakiem oraz nowoczesnym opakowaniem. 

Wysoką jakość naszych produktów gwarantują:

  • wieloletnia tradycja;
  • nowoczesne technologie, uzupełniane nowościami technicznymi;
  • udział w programach "Poznaj Dobrą Zywność", "Polski Producent Zywności", "Jakość i Tradycja", "Dziedzictwo kulinarne"
  • brak konserwantów;
  • wysokie kwalifikacje i doświadczenie członków Spółdzielni.

W roku 2005 firma uzyskała certyfikat  Zarządzania Jakością ISO 9001:2000, w 2009r certyfikat ISO 9001:2008 a w 2016r certyfikat ISO 22000 -dot. Zarządzania Bezpieczeństwem Zywności.

 

certyfikat